30 Ekim 2008 Perşembe

Iyiki dogdun ANNE :)



Canim annemin bugun dogum gunuydu..DAHA NICE MUTLU,SAGLIKLI, HUZURLU YILLARA canim annecigim seni cok SEVIYORUM!!!!!! Sana resimdeki guzel gulleri armagan ediyorum..
Herkesin annesi kendine ozeldir, benim annemde benim icin birtanedir. Kendimi cok sansli hisediyorum cunki boyle guzel bir aileye sahibim.Allah nazarlardan korusun :)..


Narli ananasli Yaspasta
Narli ve ananasli yaspasta

Bugun okulum yoktu o yuzden sabah erken kalkip nasil bir pasta yapsam diye dusundum ama neyazikki ben pastayi bitiremeden annem kalkmisti..
Annem 'pasta narli olsun' diyince bende narli ananasli yaspasta yapmaya karar verdim. Pastayi susledikten sonra isin en sevdigim kismi resim cekmek oluyor. Benim bu huyumdan evdekiler cok memnun deyiler bazen 'ay giz 10 kere pastanin resmini cektin bitmedimi hele' dediklerini duyuyorum. Ama asil isin en keyifli yani ise resimleri duzenleyip, hangisinin guzel gorunduyune karar verdikten sonra sitede yayinlamak diye dusunuyorum.

Pastanin tarifine gelince daha onceden vermis oldugum kayisili pastanin tarifiyle aynisi yanliz kayisi yerine nar ve ananas kulanmaniz gerekiyor..

Bu arada blogspot'ta site sahibi olan butun arkadaslarimin tekrar sitelerine kavusmalarina cok sevindim umarim gelecekte boyle bir hatta yeniden yasanmaz..Sizlere burdan 'hosgeldinizzzz' demek istiyorum..Sevgiler..

10 yorum:

ceyt dedi ki...

Selmacım, annenin doğum günü kutlu olsun.sevdikleriyle beraber, sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice güzel yıllar dilerim canım.
pastan harika görünüyor.ellerine sağlık tatlım.öpüyorum çook sevgiler...

şeker pasta dedi ki...

Merhaba canım, benden annenin pastası için pandispanya tarifi istemiştin sen. Ne olur kusura bakma son iki gün çok yoğun geçti. Bloğumu bile güncelleyemedim.
Keşke bloğa baksaydın bir tane pandispanya tarifi vardı.
Şimdi sana g mail adresinden sünger pandispanya tarifi atacağım onu dene bir daha ki pastanda daha farklı olduğunu göreceksin.
Ellerine sağlık canım...

şeker pasta dedi ki...

canım bana mail adresini yazarmısın sana mail atayım

Unknown dedi ki...

Öncelikle annenin d.gününü kutlarım.Narlı olunca pasta bir başka güzel görünmüş.Ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun!
Allah ona nice sağlıklı,mutlu ve sevdikleriyle beraber yıllar yaşamayı nasip etsin.
Pasta süper olmuş,ellerine sağlık.
sevgiler.

Adsız dedi ki...

canım annenin dogum gunu kutlu olsun Allah onları basımızdan eksık etmesın. pasta nefıs gorunuyor. sevgıler..

aysu dedi ki...

sevgili yasemin ablamın doğum günü kutlu olsun iyiki o doğmuş ve iyiki sizler olmuşsunuz hepinizi öpüyor daha nice mutlu yaşlar diliyorum sevgiyle kalın

capankizimutfakta dedi ki...

canim oncelikle annene uzun saglikli bir omur diliyorum. rabbim onu sizin basinizdan eksik etmesin. pastana gelince cok guzel olmus afiyet olsun...

Unknown dedi ki...

selmacigim canim anneciginin dogum gunu kutlu hayati cokk mutlu olsun.
pastada harika olmus annecigin ne kadarda mutlu olmustur. bir anda gozumun onune geldi kizimin bana pasta yaptigi:)))
annene ve sana sevgilerimi gonderiyorum.

Yaren dedi ki...

Canim gecte olsa anneciginin dogum günü kutlu olsun.Allah onlari basimizdan eksik etmesin saglik sigatli uzun bir ömür versin.Pastan süper görünüyor,ellerine saglik canim.Annecigine ne güzel bir süpriz olmustur:)Sevgiyle kal canim.