8 Ekim 2012 Pazartesi

Hollanda'da sonbahar..


IMG_7758

Ailecek bugun guzel bir kahvalti yapildi, kahveler icildi ve sonra taze ceviz toplamak icin dışariya ciktik.Ilk once ormana gittik sonra sehir hayatindan uzak yakin köylere..Meyer biz cok geç kalmisiz, nereye gittiysek taze ceviz bulamadik. Ağaclarin kenarinda koşesinde hic cevizkabuğu bile yoktu o derece.. Aslinda maksat yemek deyil sadece ağactan toplamak zevkli geldiyi icindi..Yesillikler'in arasinda insan ne kadar mutlu oluyorsa, bende bugun oyledim. Bir çimlerin arasinda yuvarlanmadigim kaldi :))
Sonbahar bizim buralara cok iyi geliyor..Ağaclarin görunusu, yapraklarin rengi ve tabiyatin guzelliği bana doğanin icinde kaybolmama ve fotoğraf cekmeme sebep oluyor..Eve eli boş dönsekte Zeynep ile benden mutlusu yoktu,bugunden size bir kac kare!
IMG_7647

IMG_7741


IMG_7654

IMG_7739

IMG_7740

IMG_7742
Sadece iki tane bulabildik..

IMG_7746

IMG_7747

IMG_7759

IMG_7761


IMG_7763

IMG_7766

IMG_7762

1 yorum:

acupofcaffein dedi ki...

merhaba,

istanbulda boğaz kenarında çok mekan var. ancak hepsi popüler olunca pek bir şımardılar. O nedenle avrupa yaksında özellikle önerebileceğim pek bir yer yok.
Ama biz nereye gidiyoruz,
kuruçeşmede aşk cafe var. rumelihisarında sade cafe var. rumelihisarında aslında sırayla yanyana çok yer var. Fincan cafe var. Yeniköyde unuttum ismini tepeden manzarayı gören bir cafe var. Doğa tepe hisarüstünde çok pahalı ama manzara nefis. yine benzer manzaraya sahip ulus cafe da makul fiyatlı. Anadolu yakasında güzelcehisar var. sonra beylerbeyinde öğretmenler evi ve çınaraltı var. birde küçükl su kasrının içinde hemen sağda deniz kenarında bir cafe var. kahfaltısı çok güzel değil ama deniz içinde oturmak keyifli. Çoğu mekanın manzarası var. Ama yiyeceklerinde tat yok.:-) o yüzden tercih sizin olacak.:-) selamalr. acupofcaffein- arzu